dimecres, 28 de desembre del 2011

“LA YEGUADA NEGRA”, realitat o ficció?


Segons es va dir en el Ple Municipal, el projecte previst a fer en l’edifici conegut, actualment com “La Yeguada Negra” va endavant. Segons s’informa a solidariglocallab.org, en un futur pròxim, aquest centre pretén ser un espai de referència internacional, destinat a acollir experts en matèria de cooperació de tot el món, i ser seu i viver d’organitzacions i empreses centrades en aquest àmbit.

Es vol que el de Montbui, es converteixi en l’embrió d’una xarxa internacional de centres que treballaran sobre la mateixa línia: amb la solidaritat, la cooperació i la responsabilitat social.
Fa uns dies es va celebrar la 2 ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Hi havia una jornada de portes obertes per conèixer el que serà en el futur aquest centre, prèvia inscripció al web www.setmanarse.cat i a la que ens vàrem apuntar. Des de l’Enginyeria Social de Barcelona, empresa encarregada de gestionar el projecte, se’ns aplaça la visita fins la primavera tot i comunicar-nos que hi estan treballant. També se’ns fa saber que el proper mes de gener està previst que comencin les obres.
Els ciutadans de Montbui no hem rebut cap d’informació al respecte; tampoc s’ha publicat en el butlletí municipal, ni en els mitjans informatius comarcals.
A nosaltres, com a ciutadans de Montbui, se’ns plantegen tot un seguit
d’interrogants:
. Aquest projecte serà algun dia una realitat o va ser una ficció en temps de vaques grasses?
. En la situació de crisi actual, en què l’Ajuntament diu que no té ni un duro per pagar a les entitats del poble, hi haurà fons per subvencionar-lo i després mantenir-lo?
. Què implicarà i quins beneficis comportarà pel poble?
. No hauria d’informar el nostre Ajuntament de tots aquests punts, sent un projecte de tanta envergadura, que segons diuen està a punt de portar-se a terme en el nostre Municipi?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada