dimarts, 7 de juny del 2011

Benvolgudes veïnes/ Benvolguts veïns:

Un cop passades les eleccions, no volem deixar passar l'oportunitat de donar-vos les gràcies per haver confiat en nosaltres i haver-nos votat el passat dia 22.

Tot i no haver aconseguit un regidor, hem reunit el 42% dels vots vàlids emesos a la mesa corresponent al Nucli Antic, la Maiola, el Saió, el Coll del Guix i les masies. Concretament 201 vots i 19 més en altres meses, fins a 220.

Per altra banda, no ha entrat tampoc cap regidor d'aquest àmbit territorial i això ens duu a assumir, com un deure, la representació política municipal del Nucli Antic, encara que sigui des de fora del consistori.

Els propers quatre anys continuarem treballant per aconseguir representació pròpia i participació en la gestió dels serveis del Nucli Antic i volem que hi participeu. Ja hem explicat abastament que no representem cap partit si no que som una agrupació de veïns cadascú, d'inclinacions polítiques diverses, però reunits per l'objectiu comú de tirar endavant el poble i els altres nuclis de població que s'hi vulguin incorporar.

Ens podeu trobar a l'adreça electrònica gent.nostra.a.montbui@gmail.com o contactant amb qualsevol de les persones que han participat o col·laborat en la llista.

No cal dir que tothom qui vulgui participar aportant treball i punt de vista, serà benvingut. Com més gent serem millor representarem tots els veïns.

Un cop més, gràcies a tothom a qui ens ha votat i confiem que la feina que fem ens permeti guanyar-nos la confiança dels que no han fet.


Gent Nostra a Montbui.
25 de maig de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada